Mellom topp
   
    OM OSS
 
   
   
   
   
   
   
  Om oss
alt alt
 
Kulturkompaniets visjon er å skape menneskelig overskudd!

Kulturkompaniet ble etablert i 1995. Selskapet har åtte faste ansatte og har base i Stavanger. I tillegg har Kulturkompaniet knyttet til seg en rekke fagdisipliner på prosjektbasis både i vår egen region, Bergen og Oslo.

Felles for de fleste prosjektene selskapet er engasjert i, er at de bringer mennesker sammen – til en begivenhet eller et arrangement. Kulturkompaniet jobber med bedriftsarrangement/ konferanser, offentlige kulturarrangement/sceneproduksjoner og kulturbygging/dialogteater. I vårt arbeid har vi som mål å være ekte, kvalitetsfokusert, nytenkende og vise respekt for våre kunder og samarbeidspartnere. 
 


Kulturkompaniet har fokus på høy kvalitet, et godt innhold og sterk gjennomføringskraft. Selskapets leveranser spenner fra prosjektledelse og gjennomføring av kurs og teamsamlinger, større konferanser, trening med dialogteater, jubiléum, kickoff, åpningsmarkeringer og sceneproduksjoner.

Selskapet opererer i skjæringspunktet mellom kultur og næring og blant oppdragsgiverne våre finner vi kulturinstitusjoner som Rogaland Teater og Stavanger Konserthus. De fleste oppdragsgiverne er likevel større selskap med regional, nasjonal eller internasjonal forankring. Blant disse selskapene finner vi blant annet Conocophillips, Exxonmobil, BP, Eni og Sparebank1 SR-Bank.

Kulturkompaniet er medlem i Region Stavanger, Næringsforeningen i Stavanger-regionen og stolt samarbeidspartner med Viking Fotball.

 


Bunn underside